Target

Droom jij van een carrière in de technologie? Target | the career company is hét recruitmentbureau voor de industriële sector. Wij hebben oog voor jouw ambities en vinden een baan die daar écht op aansluit. Als arbeidsbemiddelaar voor hbo- en wo-opgeleiden bouwen we aan carrières en dragen we bij aan succesvolle bedrijven.
Eerst nog ontdekken wat echt bij je past? Met onze eigen Target Academy werken wij aan jouw persoonlijke doelen. Leer en groei, dat kan met het Target traineeship. Hiermee word je binnen no-time specialist in jouw vakgebied. What’s your Target? Wij zijn als S.V. Linkit dan ook erg blij mee om een partnerschap te hebben samen met Target. 
target.nl

ESKA

Al sinds 1879 is ESKA een toonaangevend kartonbedrijf met een sterke focus op innovatie en duurzaamheid. Zij staan vooral bekend om het hoogwaardige massief karton wat zij produceren.
ESKA levert oplossingen voor diverse sectoren zoals luxe verpakkingen,
grafische toepassingen en boeken. Het is dan ook geen toeval dat grote merken over de hele wereld het karton van ESKA gebruiken in luxe verpakkingen voor hun producten.. Eska is ook een heel interessant bedrijf voor IPO-studenten, zowel als stagebedrijf als toekomstige werkgever!
Wij zijn dan ook trots op het feit dat ESKA partner is van S.V. Linkit.
eska.com

Orriëns Mediation

Hilde Orriëns helpt mensen bij het vinden van innerlijke rust en het overwinnen van obstakels in het leven. Met jarenlange ervaring in de psychologie en het middelbaar onderwijs is zij dé psychologe voor jongeren. Ze biedt een breed scala aan technieken en aanpakken aan waardoor haar therapie geheel op maat is. Mentale gezondheid is erg belangrijk om een goede balans te kunnen houden, bijvoorbeeld tussen studie en privéleven.
Wij zijn als S.V. Linkit dan ook erg blij mee om een partnerschap te hebben samen met Hilde Orriëns.

Cafe De Brouwerij

Aan het gezelligste plein van Groningen, het Poeleplein, vind je al sinds jaar en dag de gezelligste tentjes. De Brouwerij is hier dan ook geen onbekende, als uitvalsbasis voor menig studievereniging is hier dan altijd wel wat te doen. 6 Dagen per week brouwen we er een feestjes van, iedere avond is er wel een borrel of feestje maar natuurlijk kan je je ook genieten van een speciaalbiertje op ons verwarmd terras, Kortom; er is altijd leven in De Brouwerij.

Studentendrukwerk

Al ons drukwerk wordt geproduceerd in onze eigen digitale drukkerij met een state of the art machinepark. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij snel leverene, en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

“Of je nou een scriptie wilt laten drukken, bierviltjes wilt bedrukken of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! Wij zijn onderdeel van Chris Russell en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk.”

Scroll naar boven