De commissies van S.V. Linkit

Elke commissie heeft een unieke focus en doelstellingen, maar ze zijn allemaal gericht op het verrijken van de studentenervaring op verschillende manieren, van sociale interactie en feesten tot academische verrijking en culturele uitwisseling.

  1. Alumnicommissie: Een groep oud-studenten die zich inzet om de band tussen alumni te versterken en evenementen te organiseren voor voortdurende betrokkenheid bij de voormalige onderwijsinstelling.

  2. Almanakcommissie: Een team dat verantwoordelijk is voor het creëren van het jaarboek om de herinneringen van het studiejaar vast te leggen.

  3. Buitenlandse Reiscommissie: Een groep die verantwoordelijk is voor het plannen van buitenlandse reizen en culturele uitwisselingen voor studenten.
  4. Feest-Activiteitencommissie: Een groep die zich richt op het organiseren van feesten en leuke evenementen om de studentenervaring te verbeteren.

  5. Introductiecommissie: Een team dat het introductiekamp en andere welkomstactiviteiten voor nieuwe studenten organiseert.

  6. Promotie-Merchandisecommissie: Een commissie die zich bezighoudt met het ontwerpen en verspreiden van merchandise en promotiematerialen om de schoolgeest te bevorderen.

  7. Studiecommissie: Een commissie die workshops, lezingen en bedrijfsbezoeken organiseert om de educatieve ervaring van studenten te verbeteren.

  8. ALV Commissies: De ALV commissies helpen het bestuur gedurende het bestuursjaar.
Scroll naar boven