Linkit Bestuur 23-24-0618

Bestuur der S.V. Linkit 2023-2024

Thom Kruidhof

Anja Barycheva

Paula Faber

Anthony Teuben

Huib v/d Veur

Intern Coördinator Thom Kruidhof zorgt ervoor dat alle commissies draaiende blijven en dat het bestuur ten alle tijden op de hoogte is van de stand van zaken van deze commissies. Zo is hij de brug tussen de commissies en het bestuur.

Secretaris Anja Barycheva zorgt ervoor dat de vergaderingen genotuleerd worden, het ledenbestand altijd klopt en dat nog veel meer dingen achter de schermen kloppen. Ook is Anja een van de vertrouwens-
personen van de vereniging.

Voorzitter Paula Faber zorgt ervoor dat het bestuur de dagelijkse taken blijft uitvoeren, zodat alles soepel verloopt. Hierbij begeleidt Paula het bestuur en ondersteunt zij waar dit nodig is. Ook heeft Paula veel contact met de opleiding, de Hanzehogeschool en andere verenigingen.

Penningmeester Anthony Teuben zorgt dat de portemonnee van de vereniging niet aan alleen maar bier wordt uitgegeven. Dit betekent dat hij alle inkomsten en uitgaven van de vereniging nauw in de gaten houdt. Hiernaast is Anthony een van de vertrouwens-
personen van de vereniging.

Extern Coördinator Huib van der Veur zorgt voor alle communicatie naar buiten toe. Zo zorgt hij voor de extra inkomsten voor de vereniging door sponsoren te werven. Ook onderhoudt Huib de bestaande contacten van de vereniging.

Scroll naar boven