Bestuur

Het huidige bestuur van het verenigingsjaar 2020-2021 bestaat uit vier studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen.

Bestuur '20-'21

Het 18e bestuur der studievereniging Linkit

Adriana Vos Voorzitter 2020-2021

Adriana Vos

Hannah Mulder Secretaris 2020-2021

Hannah Mulder

Remco Stam Penningmeester 2020-2021

Remco Stam

Martijn Mulder Intern Coördinator 2020-2021

Martijn Mulder

Intern Coördinator

Besturen van studievereniging Linkit

Achter elke vereniging staat zoals gebruikelijk een bestuur. Dit bestuur bestaat uit studenten die de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology studeren, en gekozen worden door de leden om de vereniging te vertegenwoordigen. Het bestuur bestaat ten minste uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, en kan er voor kiezen om daarnaast een vicevoorzitter, een intern coördinator en/of een extern coördinator aan te wijzen. Vele handen maken immers licht werk.
Elk jaar is er een nieuwe groep studenten die dit werk voor de vereniging doen. Alle bestuurders uitvoorgaande jaren zijn terug te vinden op de Oude Besturen pagina.

Filmrol oude besturen