Bestuur

Het huidige bestuur van het verenigingsjaar 2021-2022 bestaat uit zes studenten van de opleiding Industrieel Product Ontwerpen.

Bestuur 2021-2022

Het 19e bestuur der studievereniging Linkit

Alex Bloem

Bram Beunk

Piter Brouwer

Penning-meester

Majke Oosting

Intern Coördinator

Damian Moorlag

Intern Coördinator

Rune Pronk

Vice-voorzitter

Besturen van studievereniging Linkit

Achter elke vereniging staat zoals gebruikelijk een bestuur. Dit bestuur bestaat uit studenten die de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology studeren, en gekozen worden door de leden om de vereniging te vertegenwoordigen. Het bestuur bestaat ten minste uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester, en kan er voor kiezen om daarnaast een vicevoorzitter, een intern coördinator en/of een extern coördinator aan te wijzen. Vele handen maken immers licht werk.
Elk jaar is er een nieuwe groep studenten die dit werk voor de vereniging doen. Alle bestuurders uitvoorgaande jaren zijn terug te vinden op de Oude Besturen pagina.

Filmrol oude besturen