Over S.V. Linkit

Studievereniging Linkit is sinds 2002 de studievereniging voor de opleiding Human Technology (HT) aan de Hanzehogeschool te Groningen. Daarnaast is S.V. Linkit sinds 2015 ook de studievereniging voor de studie Industrieel Product Ontwerpen (IPO).

Het doel van de vereniging is om de interactie tussen studenten, de organisatie van de opleiding HT en IPO aan de Hanzehogeschool Groningen en het bedrijfsleven te bevorderen. Dit tracht de vereniging te bereiken door het organiseren van zowel sociale als studie gerelateerde activiteiten.  Dit betreffen maandelijkse borrels en andere sociale activiteiten, studie gerelateerde activiteiten, een buitenlandse studiereis, een introductieweek en een BBQ aan het einde van het studiejaar.

Binnen de vereniging kun je je aansluiten bij één van de commissies. Dankzij de commissies kunnen deze succesvolle activiteiten gerealiseerd worden. Kijk bij Commissies voor meer informatie over actief lid worden bij S.V. Linkit.

Studeer jij Human Technology of Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen en wil jij lid worden? Dat kan! Kom gezellig langs op ons kantoor D1.61 in de Van DoorenVeste!

Transparant Linkit Logo