IPO College Sweaters & Hoodies

IPO College Sweaters & Hoodies

Zie je overal vette university/ college sweaters en hoodies?! En vraag je je weleens af waarom Industrieel Product Ontwerpen (IPO) dat niet heeft? De promotie-merchandisecommissie (PMC) heeft er werk van gemaakt om een college trui à la IPO te verwezenlijken. Hierom presenteren wij jullie de IPO College Sweaters en Hoodies. De sweaters en hoodies zijn van Neutral, een duurzaam en Fairtrade merk dat bij de normen en waarden van deze tijd én onze opleiding passen. Daarbij is het artwork op de sweaters en hoodies geborduurd, dus bovenal zijn deze sweaters en hoodies samen van topkwaliteit. Geïnteresseerd? 

De prijs van de sweaters en hoodies hangt af van de totale afname. Als indicatie zal de prijs van de hoodies tussen de €33,30 – €35,- en de sweaters tussen de €29,30 – €31,- fluctueren. 

Product specificaties

  • 100% duurzaam Fairtrade katoen
  • Artwork geborduurd
  • Zelfgemaakt logo door PMC
  • Kwaliteit staat bovenaan!
Bestel periode voorbij
Het bestellen van de IPO College Sweaters & Hoodies kon tot en met 24 januari 2021. Geen paniek, meer S.V. Linkit merchandise zal binnenkort beschikbaar worden! Hou daarvoor onze website en sociale media goed in de gaten.