Alumnus worden

Alumnus worden van S.V. Linkit

Wil jij ook alumnus worden van studievereniging Linkit? Dat kan! Je wordt al alumnus voor slechts €10,- per jaar! Met deze €10,- biedt Linkit leuke en leerzame activiteiten na je studietijd.

Inschrijfformulier alumnus Studievereniging Linkit is hier op te vragen. Wanneer je deze hebt ingevuld, kan je het formulier inleveren op het

kantoor (TN/D1.61, Van DoorenVeste) of sturen naar de secretaris (secretaris@svlinkit.nl) . Dan zullen wij jouw aanvraag tot inschrijven zo snel mogelijk verwerken.

Lidmaatschap wordt automatisch verlengd aan het begin van ieder collegejaar zoals vermeld op het inschrijfformulier, tenzij een aanvraag tot uitschrijving vóór de uiterste uitschrijfdatum van dat collegejaar is ontvangen.  Aanvraag tot uitschrijving dient schriftelijk gedaan te worden naar de secretaris (secretaris@svlinkit.nl) vóór 31 juli.  

Ook heeft Linkit een vette LinkedIn pagina met afgestudeerde HT’ers. Wil je hier nou ook in? Meld je dan aan via deze link: https://www.linkedin.com/groups/133667/

Via deze groep kan je gemakkelijk in contact komen met mensen uit het werkveld en op de hoogte blijven van de alumni activiteiten van Linkit.

S.V. Linkit