Lid worden

Net begonnen aan de studie Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen? Of ben je al bekend bij ons en lijkt het je leuk om erbij te horen?

Dan is studievereniging Linkit iets voor jou! Lid worden kost maar €10,- per jaar en je krijgt er een heleboel voor terug! Denk aan een superleuke buitenlandse studiereis, studiegerelateerde activiteiten, kortingen en een maandelijkse borrel! Wij bieden het allemaal!

Ben je afgestudeerd maar wil je blijven genieten van alle leuke activiteiten en in contact blijven met alle afgestudeerde leden, word dan alumnus! Voor €10,- blijf je voor zo lang als je wil in contact met Linkit en haar netwerk.

Geen student van de studie IPO of HT maar doe je vaak mee met activiteiten, dan is er de mogelijkheid om begunstiger te worden. Vanaf een bedrag van €15,- per verenigingsjaar kun je net als een gewoon lid mee doen aan alle leuke activiteiten!

Activiteiten binnen S.V. Linkit

Maandelijkse borrels
Studievereniging Linkit organiseert gedurende het collegejaar minimaal tien borrels in onze stamkroeg Partycafé de Doos in de Gelkingestraat. De feestcommissie bedenkt iedere maand weer een leuk en toegankelijk thema voor deze borrel. De borrels zijn één van de meest drukbezochte activiteiten van Linkit, en brengen mensen van alle jaarlagen samen voor een gezellige avond.
Jaarlijkse gala
In samenwerking met verschillende verenigingen organiseert studievereniging Linkit jaarlijks een gala van de Hanzehogeschool Groningen. De galacommissie van de vereniging steekt veel liefde en tijd in de voorbereiding van één van de tofste feesten van het jaar. Dit wil je ook zeker niet missen!
Buitenlandse reis
Jaarlijks organiseert studievereniging Linkit een meerdaagse buitenlandse reis naar een stad in Europa. Tijdens deze reis maken de deelnemers van de reis kennis met de nieuwe stad, bezoeken ze belangrijke monumentale en culturele plekken én worden er leuke activiteiten uitgevoerd. Elk jaar wordt deze reis georganiseerd door de reiscommissie van de vereniging, die er elk jaar volledig in slaagt om een spectaculaire reis neer te zetten! Deze reis is toegankelijk voor iedereen, maar leden van Linkit krijgen korting en voorrang.
Sociale activiteiten
Gedurende het collegejaar organiseert studievereniging veel sociale activiteiten om leden op een leuke, laagdrempelige manier samen te laten komen en te ontspannen. Bij sociale activiteiten kan je veelal denken aan bowlen, laser gamen, poolen, een sportactiviteit of een cocktailworkshop. Ben je lid van Linkit? Dan kan je korting krijgen op activiteiten, indien van toepassing.
Studiegerelateerde activiteiten
Naast sociale activiteiten organiseert studievereniging Linkit verschillende studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten dienen ter aanvulling van de studie, of hebben als doel de studenten kennis te maken met een bedrijf waar ze later eventueel stage kunnen lopen! Op het gebied van studiegerelateerde activiteiten kan er gedacht worden aan interessante workshops, (gast)lezingen, symposia of een binnenlandse reis.
Kortingen
Studievereniging Linkit is ieder jaar actief bezig met het benaderen van sponsoren en partners die ons willen steunen. Zo regelen we bijvoorbeeld korting bij bepaalde bedrijven zodat leden hiervan kunnen profiteren. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op tools die je kunt gebruiken tijdens je studie, leuke goodies of een shotje van de maand bij Partycafé de Doos!
Afsluitende barbecue
Traditiegetrouw organiseert studievereniging Linkit ieder jaar een barbecue aan het einde van het jaar om de laatste periode van het jaar feestelijk af te sluiten! Na de barbecue vindt er nog een knallend feestje plaats in Partycafé de Doos om het jaar niet meer te vergeten!
Commissies
Studievereniging Linkit heeft veel commissies onder haar staan die haar helpen in het organiseren van alle leuke en interessante activiteiten. Als lid van Linkit krijg jij ook nog eens de kans om naast je studie actief te worden bij één van deze commissies! Hierbij kan je veel ervaring opdoen en bijvoorbeeld je netwerk verbreden. Wil jij graag je cv een boost geven en ben jij op zoek naar een enthousiast team om de beste activiteit van het jaar te organiseren? Meld je dan aan voor een commissie! Voor meer informatie over de commissies, bekijk het kopje Commissies op onze site!

Informatie voor alumni

Alle afstudeerde studenten van Industrieel Product Ontwerpen en Human Technology kunnen alumnus worden van de studievereniging. Alumnus zijn van de vereniging is goed voor het behouden en uitbreiden van je netwerk. Daarnaast blijft het mogelijk om deel te nemen aan de gezellig activiteiten en de speciale alumni activiteiten.

Voor het contact houden met je mede afgestudeerden worden er jaarlijkse alumniborrels georganiseerd. Daarnaast heeft Linkit een LinkedIn groep voor alle afgestudeerden. Via deze groep kan je gemakkelijk in contact komen met mensen uit het werkveld en op de hoogte blijven van de alumni activiteiten van Linkit. Als je interesse hebt in deze groep, meld je dan hier aan.

Informatie voor begunstigers

S.V. Linkit is de studievereniging voor studenten van IPO en HT op de Hanzehogeschool Groningen. Daarom is één van de randvoorwaarden om lid te worden van studievereniging Linkit dat de desbetreffende geïnteresseerde één van deze studies volgt. Toch bieden wij je de mogelijkheid om lid te worden en deel te nemen aan onze gezellige activiteiten. Dit wordt begunstiger genoemd. Wil je graag lid worden van onze vereniging maar sta je niet ingeschreven bij Human Technology of Industrieel Product Ontwerpen? Word dan nu begunstiger! Als begunstiger ben je te allen tijde welkom op evenementen en betaal je de ledenprijs voor betaalde activiteiten.

Let op: houd er rekening mee dat er bij begunstigers een procedure van toepassing is met betrekking tot het aanvragen van lidmaatschap via de Algemene Ledenvergadering (ALV). Aanvraag van lidmaatschap van individuen buiten de studies Human Technology en Industrieel Product Ontwerpen om dient goedgekeurd te worden door de ALV. Wanneer deze toestemming verleend wordt, zal het lidmaatschap van kracht gaan.

Stap 1

Inschrijven voor de studievereniging zal gebeuren via een aanmeldformulier. Het verkrijgen en inleveren van deze formulieren kan op een aantal verschillende manieren.

Door onderstaand forumlier in te vullen zal het bestuur via de mail contact met je opnemen over het inschrijven. Je kan ook langs komen op het kantoor (TN/D1.61, Van DoorenVeste) of een mail sturen naar de secretaris met het verzoek om lid te worden.

Stap 2

Na het invullen en versturen van het bovenstaande formulier, een e-mail of het bezoeken van het kantoor krijg je alle benodigde informatie en het aanmeldingsformulier wat voor jou van toepassing is. Wanneer je deze geheel hebt ingevuld, kan je het formulier inleveren/laten liggen op kantoor (TN/D1.61, Van DoorenVeste) of terug sturen naar de secretaris. Dan zullen wij jouw aanvraag tot inschrijven zo snel mogelijk verwerken.
Lidmaatschap wordt automatisch verlengd aan het begin van ieder collegejaar zoals vermeld op het aanmeldformulier, tenzij een aanvraag tot uitschrijving vóór de uiterste uitschrijfdatum van dat collegejaar is ontvangen.  Aanvraag tot uitschrijving dient schriftelijk gedaan te worden naar de secretaris vóór 31 juli.