Cafe De Brouwerij

Aan het gezelligste plein van Groningen, het Poeleplein, vind je al sinds jaar en dag de gezelligste tentjes. De Brouwerij is hier dan ook geen onbekende, als uitvalsbasis voor menig studievereniging is hier dan altijd wel wat te doen. 6 Dagen per week brouwen we er een feestjes van, iedere avond is er wel een borrel of feestje maar natuurlijk kan je je ook genieten van een speciaalbiertje op ons verwarmd terras, Kortom; er is altijd leven in De Brouwerij.

Knaek

Knaek is een platform en app die kortingen en aanbiedingen biedt aan studenten in Nederland. Studenten kunnen de Knaek-app downloaden en een lidmaatschap aanschaffen waarmee ze toegang krijgen tot speciale kortingen bij verschillende winkels, restaurants, cafés, en andere bedrijven in hun stad. Deze kortingen zijn specifiek gericht op studenten en kunnen variëren van korting op eten en drinken tot kortingen op kleding, entertainment, en andere diensten.

Studentendrukwerk

Al ons drukwerk wordt geproduceerd in onze eigen digitale drukkerij met een state of the art machinepark. Doordat wij alles in eigen huis produceren kunnen wij snel leverene, en kunnen wij de kwaliteit waarborgen.

“Of je nou een scriptie wilt laten drukken, bierviltjes wilt bedrukken of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! Wij zijn onderdeel van Chris Russell en hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk.”

Scroll naar boven