Drink'it met Linkit

Lieve Linkiteers,

We zitten nog even thuis, maar dat mag de pret niet drukken. Er zit namelijk een hele leerzame studieactiviteit aan te komen. Namelijk: Bierproeven!
We leren dingen over het brouw- en productieproces. Maar vooral, we gaan bier drinken. En dat door/met een heel erg enthousiast stel brouwers. Namelijk Baxbier!
Dit is het aanmeldformulier voor deze activiteit. Wij vragen aan zowel leden als niet-leden om zich apart aan te melden.

Wat: Digitale rondleiding bij Baxbier + een proeverij
Wanneer: Vrijdag 5 Maart om 19:30
Kosten:
€7,50 voor leden
€10 voor niet-leden

Voor deze schappelijke prijs, ontvang je 6 speciaal biertjes van Baxbier, waarvan wij er 4 nuttigen tijdens de proeverij. Om onnodige verplaatsing te voorkomen: Het pakket wordt bij je afgeleverd!*

Groetjes, kusjes, stay safe,

De Studiecommissie <3

*) Dit geldt alleen voor adressen binnen de stad Groningen! Mensen buiten Groningen ontvangen later meer informatie over waar de pakketten afgehaald kunnen worden.