Aankomende activiteiten

Jaarlijkse activiteiten

Maandelijkse borrels
Studievereniging Linkit organiseert gedurende het collegejaar minimaal tien borrels in onze stamkroeg Partycafé de Doos in de Gelkingestraat. De feestcommissie bedenkt iedere maand weer een leuk en toegankelijk thema voor deze borrel. De borrels zijn één van de meest drukbezochte activiteiten van Linkit, en brengen mensen van alle jaarlagen samen voor een gezellige avond.
Jaarlijkse gala
In samenwerking met verschillende verenigingen organiseert studievereniging Linkit jaarlijks een gala van de Hanzehogeschool Groningen. De galacommissie van de vereniging steekt veel liefde en tijd in de voorbereiding van één van de tofste feesten van het jaar. Dit wil je ook zeker niet missen!
Buitenlandse reis
Jaarlijks organiseert studievereniging Linkit een meerdaagse buitenlandse reis naar een stad in Europa. Tijdens deze reis maken de deelnemers van de reis kennis met de nieuwe stad, bezoeken ze belangrijke monumentale en culturele plekken én worden er leuke activiteiten uitgevoerd. Elk jaar wordt deze reis georganiseerd door de reiscommissie van de vereniging, die er elk jaar volledig in slaagt om een spectaculaire reis neer te zetten! Deze reis is toegankelijk voor iedereen, maar leden van Linkit krijgen korting en voorrang.
Sociale activiteiten
Gedurende het collegejaar organiseert studievereniging veel sociale activiteiten om leden op een leuke, laagdrempelige manier samen te laten komen en te ontspannen. Bij sociale activiteiten kan je veelal denken aan bowlen, laser gamen, poolen, een sportactiviteit of een cocktailworkshop. Ben je lid van Linkit? Dan kan je korting krijgen op activiteiten, indien van toepassing.
Studiegerelateerde activiteiten
Naast sociale activiteiten organiseert studievereniging Linkit verschillende studiegerelateerde activiteiten. Deze activiteiten dienen ter aanvulling van de studie, of hebben als doel de studenten kennis te maken met een bedrijf waar ze later eventueel stage kunnen lopen! Op het gebied van studiegerelateerde activiteiten kan er gedacht worden aan interessante workshops, (gast)lezingen, symposia of een binnenlandse reis.
Kortingen
Studievereniging Linkit is ieder jaar actief bezig met het benaderen van sponsoren en partners die ons willen steunen. Zo regelen we bijvoorbeeld korting bij bepaalde bedrijven zodat leden hiervan kunnen profiteren. Denk bijvoorbeeld aan kortingen op tools die je kunt gebruiken tijdens je studie, leuke goodies of een shotje van de maand bij Partycafé de Doos!
Afsluitende barbecue
Traditiegetrouw organiseert studievereniging Linkit ieder jaar een barbecue aan het einde van het jaar om de laatste periode van het jaar feestelijk af te sluiten! Na de barbecue vindt er nog een knallend feestje plaats in Partycafé de Doos om het jaar niet meer te vergeten!
Commissies
Studievereniging Linkit heeft veel commissies onder haar staan die haar helpen in het organiseren van alle leuke en interessante activiteiten. Als lid van Linkit krijg jij ook nog eens de kans om naast je studie actief te worden bij één van deze commissies! Hierbij kan je veel ervaring opdoen en bijvoorbeeld je netwerk verbreden. Wil jij graag je cv een boost geven en ben jij op zoek naar een enthousiast team om de beste activiteit van het jaar te organiseren? Meld je dan aan voor een commissie! Voor meer informatie over de commissies, bekijk het kopje Commissies op onze site!

Afgelopen activiteiten

Poster Grab a beer with an Engineer 5.0

Grab a beer with an Engineer 5.0

17 september 2020