Partners

Partners zijn voor een vereniging als wij heel belangrijk. Niet alleen om financiële redenen, maar zeker ook om de drempel tussen de studenten en het bedrijfsleven te verkleinen. Dit kan door middel van gastlezingen, workshops en bedrijfsbezoeken. Ook het eventueel aanbieden van stageplaatsen aan onze leden kan hierbij helpen. Actief contact onderhouden met het bedrijfsleven is dus erg belangrijk voor ons als vereniging.

Ziet u een potentiële samenwerking wel zitten? Schroom dan niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie of voor maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het bestuur.

Hieronder vindt u de huidige partners van studievereniging Linkit:

Philips-logo-vector

Phillips, het bedrijf kent wereldwijde aandacht en is momenteel de grootste partner van S.V. Linkit. Phillips streeft altijd naar innovatie en wil het leven van mensen verbeteren en vergemakkelijken. Om dit te bewerkstelligen doet Phillips veel aan Research & Development (R&D). Deze afdeling is gevestigd in Drachten en kent veel werknemers die met passie hun expertise toepassen. Door de samenwerking met Philips, probeert Linkit haar leden dichter bij het werkveld te brengen, met Philips is daarbij de eerste stap gezet!

Hempflax

Hennep is één van de meest veelzijdige grondstoffen die er bestaan. Vrijwel elk onderdeel van de plant is te gebruiken en je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het er wel van maken. Bovendien groeit hennep snel, verrijkt het de bodem en kan het zonder chemische middelen verbouwd worden.

HempFlax oogst haar hennep zelf en maakt daar onder andere Hempcrete, kunststof, isolatiemateriaal, dierstrooisel, groeimatten voor de tuinbouw en voeding en -supplementen voor mens en dier van. En hoewel de grondstof fantastisch is, kan hij altijd beter. Daarom hebben we ook veel aandacht voor zaadvermeerdering en –veredeling.

Wij denken groot, maar proberen tegelijkertijd zo veel mogelijk sociaal en regionaal te ondernemen. Daarnaast geloven we hartstochtelijk in de combinatie onderneming, onderwijs en overheid, want samenwerking creëert synergievoordeel. Kortom: we dagen je graag uit om samen met ons een biobased, duurzame bijdrage aan een circulaire economie te leveren!

Voor een snel overzicht van de eigenschappen en toepassingen van hennep, zie: https://www.hempflax.com/hennepplant/

studentencafe de doos

Café de Doos is de perfecte locatie voor alle feesten en partijen. Studie- en bedrijfsborrels, thema- en verjaardagsfeesten: u kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij Café de Doos. Ook dit jaar is Café de Doos weer de locatie voor de borrels van S.V. Linkit. Dankzij Café de Doos is het mogelijk om speciale aanbiedingen aan te bieden aan de onze leden.