Regulier Lid Worden

Lid worden van S.V. Linkit

Wil jij ook lid worden van studievereniging Linkit? Dat kan! Je wordt al lid voor slechts €10,- per jaar! Met deze €10,- biedt Linkit je een leuke en leerzame aanvulling op je studietijd. Daarnaast heeft Linkit:

• Maandelijkse borrels in Partycafé de Doos te Groningen;
  • Een gala, georganiseerd samen met andere verenigingen;
  • Een buitenlandse reis naar nog een onbekende plaats;
  • Andere sociale activiteiten, zoals bowlen, paintballen, etc.;
  • Studiegerelateerde activiteiten, zoals gastlezingen, workshops en bedrijfsbezoeken;
  • Profiteren van acties bij onze partners;
  • De traditionele eindejaars BBQ in juli;
  • Verschillende commissies waarin je kunt plaatsnemen.

Inschrijfformulier Studievereniging Linkit is hier op te vragen. Wanneer je deze hebt ingevuld, kan je het formulier inleveren op het kantoor (TN/D.161, Doorenveste). Dan zullen wij jouw aanvraag tot inschrijven zo snel mogelijk verwerken.

Lidmaatschap wordt automatisch verlengd aan het begin van ieder collegejaar zoals vermeld op het inschrijfformulier tenzij een aanvraag tot uitschrijving vóór de uiterste uitschrijfdatum van dat collegejaar is ontvangen.  Aanvraag tot uitschrijving dient schriftelijk gedaan te worden naar de secretaris (secretaris@svlinkit.nl) vóór 31 juli.