Begunstiger worden

Begunstiger worden van S.V. Linkit

S.V. Linkit is de studievereniging voor studenten van IPO en HT op de Hanzehogeschool Groningen. Daarom is een van de randvoorwaarden op lid te worden van studievereniging Linkit dat de desbetreffende geïnteresseerde één van deze studies volgt. Toch bieden wij je de mogelijkheid om lid te worden en deel te nemen aan onze gezellige activiteiten. Dit noemen we begunstiger zijn. Wil je graag lid worden van onze vereniging maar sta je niet ingeschreven bij Human Technology óf Industrieel Product Ontwerpen? Word dan nu begunstiger! Als begunstiger ben je te allen tijde welkom op evenementen en betaal je de leden-prijs voor betaalde activiteiten.

http://www.svlinkit.nl/begunstiger-aanmeldformulier-2019-2020/ is hier op te vragen.

Let op: Houd er rekening mee dat er bij begunstigers een procedure van toepassing is met betrekking tot het aanvragen van lidmaatschap via de Algemene Ledenvergadering (ALV). Aanvraag van lidmaatschap van individuen buiten de studies Human Technology en Industrieel Product Ontwerpen om dient goedgekeurd te worden door de ALV. Wanneer deze toestemming verleend wordt, zal het lidmaatschap van kracht gaan.

Lidmaatschap wordt automatisch verlengd aan het begin van ieder collegejaar zoals vermeld op het inschrijfformulier tenzij een aanvraag tot uitschrijving vóór de uiterste uitschrijfdatum van dat collegejaar is ontvangen.  Aanvraag tot uitschrijving dient schriftelijk gedaan te worden naar de secretaris (secretaris@svlinkit.nl) vóór 31 juli.