Lid worden

Net begonnen aan de studie Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanzehogeschool Groningen? Ben je net in Groningen begonnen met studeren en ben je opzoek naar een ongelofelijk gaaf netwerk van allemaal enthousiaste en sociale studenten? Draai je al een paar jaar mee bij de studie Human Technology of Industrieel Product Ontwerpen? Of ben je al bekend bij ons en lijkt het je leuk om erbij te horen?

Dat is allemaal geen probleem, dan kun je op ons rekenen! Lid worden van Linkit als IPO of HT-student kost je jaarlijks een tientje, dat is een paar broodjes per jaar bij Eurest minder voor heel veel leuke en leerzame activiteiten voor tijdens je studietijd. Ben je op zoek naar meer studiegerelateerde diepgang, of zoek je juist een reden om lekker met je vrienden te ontspannen? We bieden het allemaal. Studievereniging Linkit is ook toegankelijk voor mensen die niet de studie IPO of HT volgen. Mocht je iemand via-via kennen van Linkit of op een andere manier betrokken zijn met ons, kun je er voor kiezen om voor €15,- per jaar begunstiger te worden en van dezelfde voordelen gebruik te maken als onze leden.

Linkit biedt het volgende:

Maandelijkse borrels

Studievereniging Linkit organiseert gedurende het collegejaar minimaal 10 borrels in onze stamkroeg Partycafé de Doos in de Gelkingestraat. De feestcommissie bedenkt iedere maand weer een leuk en toegankelijk thema voor deze borrel. Borrels zijn een van de meest druk bezochte activiteiten van Linkit, en brengen mensen van alle jaarlagen samen voor een gezellige avond!

Hanzehogeschool Gala

In samenwerking met acht andere verenigingen organiseert Studievereniging Linkit jaarlijks het grootste gala van de Hanzehogeschool Groningen. De vereniging steekt veel liefde en tijd in de voorbereiding van een van de tofste feesten van het jaar. Leden van Linkit krijgen vijf euro korting op de entree voor het gala.

Buitenlandse Reis

Jaarlijks organiseert studievereniging Linkit een meerdaagse buitenlandse reis naar een cultureel interessante stad in Europa. Tijdens deze reis introduceren we de deelnemers voor aan een nieuwe stad, bezoeken we belangrijke monumentale en culturele plekken, voeren we leuke activiteiten uit, bezoek we musea en universiteiten en het belangrijkste van alles, maken we veel plezier. De reis is toegankelijk voor iedereen, maar leden van Linkit krijgen korting en voorrang.

Sociale Activiteiten

Gedurende het collegejaar organiseert studievereniging tal aan sociale activiteiten om leden op een leuke, laagdrempelige manier samen te laten komen en te ontspannen. Bij sociale activiteiten kan je veelal denken aan bowlen, een bierproeverij, poolen, een sportactiviteit of een cocktailworkshop. Ben je lid van Linkit? Dan kan je korting krijgen op activiteiten, indien van toepassing.

Studiegerelateerde Activiteiten

Naast sociale activiteiten organiseert studievereniging Linkit verschillende sociale activiteiten. Deze activiteiten dienen ter aanvulling van de studie, of hebben als doel de studenten kennis te maken met een nieuw onderwerp, en mensen aan te zetten tot denken. Op het gebied van studiegerelateerde activiteiten kan er gedacht worden aan gratis workshops, (gast)lezingen, symposia, een binnenlandse reis, enzovoort. Indien van toepassing, krijg je als lid van Linkit korting op activiteiten met een entree.

Korting = Profiteren

Studievereniging Linkit is ieder jaar actief bezig met het benaderen van sponsoren en partners die ons willen steunen. Zo regelen we bijvoorbeeld korting bij bepaalde bedrijven zodat leden hiervan kunnen profiteren. Denk bijvoorbeeld aan kortingsbonnen in goodiebags, shotje en drankje van de maand bij Partycafé de Doos, en andere leuke dingen afkomstig van onze partners!

De Traditionele Eindejaars Barbecue

Traditiegetrouw organiseert studievereniging Linkit ieder jaar een eindejaars barbecue om de laatste periode van het jaar feestelijk af te sluiten. De after-party in Partycafé de Doos is natuurlijk de place to be om nog even na te borrelen.

Commissies

Studievereniging Linkit heeft heel wat commissies onder haar staan die haar helpen in het organiseren van alle leuke en boeiende activiteiten. Als lid van Linkit krijg jij ook nog eens de kans om naast je studie actief te worden bij een commissie en gedurende het jaar leuke en leerzame ervaringen op te doen. Wil jij graag je CV een boost geven en ben jij op zoek naar een enthousiast team om de beste activiteit van het jaar te organiseren? Meld je dan aan voor een commissie!

Wil jij actief worden?

Regulier lid worden

Volg jij de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen? Dan kan je voor een tientje per jaar lid worden.

Begunstiger

Volg jij niet de studie Industrieel Product Ontwerpen of Human Technology, maar wil je graag betrokken raken bij Linkit?

Of kom dan langs op ons kantoor! (D1.61 in de Van DoorenVeste).