Studiecommissie

Een bedrijfsbezoek hier, een gastcollege daar, een binnenlandse reis tussendoor. De studiecommissie is het hele jaar hard aan het werk om leuke en leerzame activiteiten te organiseren die gericht zijn op de studies Human Technology (HT) en Industrieel Product Ontwerpen (IPO).

De commissie bestaat uit een verscheidenheid aan studenten: Adriana Vos, 3e/4e jaars student IPO met een achtergrond in meubelmaken. Jorn Hofman is druk bezig met zijn derde jaar en zijn eigen bedrijf. Freekje Timmermans is een zeer gemotiveerde eerstejaars met al een HT diploma op zak. Rosanna Henstra, een zeer energieke paardenfluisteraar uit het eerste jaar. Rianne van der Molen, enthousiaste vegetarische busrijdende eerstejaars studente en Lotte Dijkstra, achtergrond in restauratie & decoratie en druk bezig met haar derde jaar.

Heb jij zelf nog leuke ideeën voor een studie gerelateerde activiteit, een bedrijf die je altijd al hebt willen bezoeken of heb je een vraag? Mail ons dan gerust naar het adres studiecommissie@svlinkit.nl
Of spreek één van de commissieleden aan.

S.V. Linkit