Redactiecommissie

Redactiecommissie

Welke bedrijven hebben de nieuwste technieken? Hoe gaan we om met duurzaamheid in de kunst? Welke minor moet ik kiezen? Dit zijn een aantal vragen die de redactiecommissie allemaal voor jullie uitpluizen! We schrijven, interviewen, bellen, racen het land door en schrijven de verhalen allemaal op. Vervolgens moeten we deze mooi maken, editen, de beste foto’s uitzoeken, de goede compositie om de artikelen zo aantrekkelijk, leuk en professioneel mogelijk te maken. Deze artikelen worden gepost als losse artikelen op de website of verwerken we in ons blad! Dit jaar strijden we voor het maken van alweer de vijfde Read It. Ook maken we dit jaar weer een Linkit Kroniek met de grappigste verhalen en foto’s van dit jaar.

Maar wie zijn ‘we’ nou?! Lotte Dijkstra, een derdejaars IPO studente van 25 jaar, wie nog meer 25 jaar is Evelien Zijlstra een van de laatste HT studentes, Arjet Woldendorp ook alweer derdejaars studente met een iets hogere leeftijd maar voor ons nog altijd 26 jaar, Anna Peterzon van 19 jaar die momenteel extra geniet van haar tweede jaar en de nieuwkomer Rosanna Henstra van 20 eerstejaars IPO studente!

Heb je een leuk idee voor het tijdschrift of een bedrijf, docent, student waar je meer over wil weten? Mail gerust naar redactiecommissie@svlinkit.nl

S.V. Linkit