Feestcommissie

De Feestcommissie is verantwoordelijk voor de gezellige borrels buiten de studie om. Maandelijks wordt er een borrel georganiseerd om onze leden wat dichter bij elkaar te brengen en in te laten zien dat studeren in Groningen meer te bieden heeft dan enkel de inhoud van je studieboeken. Om niet in herhaling te vallen heeft elke borrel een eigen thema om zo iedere keer een nieuwe sfeer te creëren. Tevens is dit een heerlijk excuus om elke maand je verkleedkist in te duiken en een avondje lekker de clown uit te hangen.
De borrels komen tot stand door te vergaderen. Tijdens deze vergaderingen worden de thema’s, de aankleding van de kroeg, het promoten van het event en het design van de poster die in onze wandelgangen komt te hangen besproken. Naast onze dorstige leden voorzien van een lekker drankje heeft de commissie ook een serieuzer doel voor ogen, namelijk het scheppen van eenheid binnen de studie. De maandelijkse borrels bieden kans om jouw studiegenoten eens in een ander daglicht te zien maar ook om jouw professionele netwerk uit te breiden. Je komt in aanmerking met zowel 1e-jaars als alumni-studenten die een bron aan informatie bevatten over minors, tentamens, stageplekken en leermethodes.

Om de feestcommissie soepel te laten rollen en het hele jaar garant te staan voor leuke activiteiten volgen wij het motto; “Liever losgeslagen dan vastgeroest”. Met dit in ons achterhoofd worden de borrels uitgewerkt en hopen wij onze leden keer op keer te kunnen verrassen met iets nieuws.