Overzicht commissies

Hieronder volgt een overzicht met alle commmissies van SV Linkit en daarbij een uitleg met wat de commissies doen.

Feestcommissie

De feestcommissie organiseert elke maand een borrel  in Partycafé De Doos. Tot nu toe zijn deze borrels een erg groot succes. Leuke thema’s, grote opkomst en altijd erg gezellig. Kom ook eens gezellig langs en houdt onze Facebook in de gaten!

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert activiteiten om gezellig bij elkaar te komen, onderlinge contacten te versterken en de groepsband te verstevigen. Denk hierbij aan sociale activiteiten zoals schaatsen, bowlen, paintballen of een cocktail workshop.

Reiscommissie

De reiscommissie organiseert de buitenlandse reis. Ieder jaar wordt er weer een nieuwe locatie voor de reis uitgezocht en zet deze commissie alles in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de accommodatie, vervoer, activiteiten, enzovoort.

Studiecommissie

De studiecommissie organiseert studie gerelateerde activiteiten, zoals gastlezingen, rondleidingen en een symposium. De studiecommissie benadert bedrijven voor deze gastlezingen, rondleidingen en het symposium. Het doel? Iets extra’s leveren naast de studie.

Introductiecommissie

De introductiecommissie verzorgt de introductieweek voor de vereniging. Tijdens deze week mogen wij vele nieuwe studenten ontvangen. Al deze studenten doorlopen een week vol activiteiten op school en op introductiekamp. Deze week organiseren vergt een hoop tijd. Toch is de introductieweek, dankzij de introductiecommissie, jaarlijks weer een groot succes.

Promotiecommissie

De promotiecommissie verzorgt al het poster materiaal en nodigt mensen uit voor activiteiten. Denk hierbij aan posters, flyers, T-shirts en al het andere werk wat te maken heeft met grafische vormgeving, maar ook het actief promoten van activiteiten in de colleges.

Redactiecommissie

De redactiecommissie verzorgt de fysieke bladen van Linkit, zoals de Readit en het commissieweekendblad. De Readit is het vakinhoudelijk tijdschrift van Linkit dat twee keer per jaar uitgebracht wordt.

Acquisitiecommissie

De Acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor het werven van bedrijven die de vereniging kunnen steunen. Denk hierbij aan kortingen voor leden, uitdeelitems, en dergelijken.

Lustrumcommissie

De Lustrumcommissie verzorgde vorig jaar het 3e Lustrum van SV.Linkit. Omdat Linkit 15 jaar is geworden, werd er een groot feest georganiseerd! Alle bijbehorende activiteiten en feestjes van een lustrumjaar worden eens in de vijf jaar georganiseerd door deze commissie.