Voorzitter

Voorzitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 


Ik ben dus Tess. Momenteel 19 jaar en woon in Groningen. Zit in het tweede jaar van IPO en heb het erg naar mijn zin. Dit door de combinatie van creativiteit en techniek, waar ik al van jongs af aan interesse. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met muziek, zowel spelen als luisteren. Ook sport ik graag, vroeger altijd gevoetbald maar daar ben ik afgelopen jaar mee gestopt. Nu loop ik graag hard, zwem, squash en fitness ik geregeld.
Dit jaar heb ik er voor gekozen om naast mijn studie een andere uitdaging erbij te zoeken. En dat werd bestuur. Ik heb getwijfeld over welke functie nou goed bij mij paste en uiteindelijk ging toch mijn voorkeur uit naar voorzitter, met extra keus penny en intern. Ik ben iemand die graag het overzicht heeft over wat er gebeurd, de touwtjes in handen heeft en het erg fijn vindt in een team samen te werken. Ik vind het erg belangrijk dat wij als bestuur gezamenlijk de vereniging leiden, beslissingen samen nemen en altijd goed communiceren. Geen staat boven een ander dit komt ook terug in ons beleidsplan. Ik hoop dat wij komend jaar Linkit weer een stapje verder kunnen brengen. Door als een positief, oplossingsgericht en gedreven bestuur te functioneren.
Ook hoop ik dit jaar mezelf natuurlijk ook verder te ontwikkelen. Dan vooral op professioneel vlak. Ik hoop door dit bestuursjaar een klein inzicht te krijgen in het functioneren van een bedrijf. Maar ook hoe het is om daar aan het hoofd te staan en hoe te reageren bij lastige situaties.


 

S.V. Linkit