Penningmeester

Penningmeester

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ik ben Remco Stam, 21 jaar en ben nu bezig met mijn tweede jaar Industrieel Product Ontwerper student. Daarnaast ben ik dit jaar ook de penningmeester van S.V. Linkit!
Naast mijn studie en het bestuur ben ik vaak bezig met het leren over verschillende producten. Ik hou ervan om apparaten uit elkaar te halen en meestal ze ook weer in elkaar te zetten. Er is vrijwel niks dat zomaar ontsnapte aan mijn set schroevendraaiers.
Afgelopen jaar ben ik ook actief geweest bij Linkit in de reiscommissie. Ik heb erg genoten van alle gezellige vergaderingen en het plannen van een mooie studiereis!
Dit jaar ga ik als penningmeester van het zestiende bestuur nog net iets meer doen dan alleen de reis organiseren. Ik ben komend jaar natuurlijk verantwoordelijk voor het geld van Linkit. Het is mijn taak om te zorgen dat er niet meer uitgeven wordt dan wat er binnenkomt. Om te beslissen wat er uitgegeven gaat worden heb ik een begroting gemaakt en die gepresenteerd op de eerste ALV. Deze plannen ga ik dit jaar volgen en ervoor zorgen dat het budget van Linkit zo ingezet wordt dat er en hele boel leuke en studie gerelateerde dingen gebeuren dit jaar.


 

S.V. Linkit