Intern Coördinator

Mijn naam is Terry Westerbaan en ik ben 22 jaar. Studeer op het moment Industrieel Product Ontwerpen aan de Hanze Hogeschool en dit is de beste keuze die ik gemaakt heb. Het is een opleiding die perfect bij mij past en waar ik mijn creativiteit en mijn interesse naar techniek goed kan toepassen. Van mij mag de opleiding wel 6 jaar duren in plaats van 4 jaar. Naast mijn opleiding besteed ik ook tijd aan mij hobby´s zoals; tekenen, gamen, dingen maken en gezellig met vrienden afspreken.
In het eerste jaar van de opleiding kwam ik in contact met de studievereniging Linkit.
Linkit organiseerde verschillende activiteiten die altijd erg gezellig en interessant waren. Zelf was ik ook actief-lid, want ik draaide mee met de introductie commissie. In het tweede jaar heb ik weer meegedraaid in de Introductie commissie en ben bijna bij alle evenementen geweest die Linkit heeft georganiseerd. 2 jaar de introductie commissie was leuk, maar wilde nu wel wat anders. Ik besloot om te gaan solliciteren voor het bestuur van Linkit. Zo gezegd zo gedaan ben ik aangenomen als Intern Coördinator van het zestiende bestuur der S.V. Linkit. Ik was er vrij snel over uit voor welke functie ik wou solliciteren. Dicht bij alle leden staan, met iedereen kunnen omgaan en mensen kunnen aansturen zijn belangrijke eigenschappen voor een intern. Door de interne functie moet ik met zoveel mensen communiceren, waardoor ik nog meer verbonden raak met de vereniging en haar leden. Dit vind ik juist leuk, iedereen leren kennen. Ik hoop dat ik de leden net zo enthousiast als ik kan krijgen over Linkit en dat het een vriendengroep voor het leven wordt.
Natuurlijk zijn er een aantal punten wat ik aan mezelf wil verbeteren en dat hoop ik ook in mijn bestuursjaar te kunnen doen. Zo wil ik mijn communicatie vaardigheden verbeteren en echt beter te leren plannen, waarbij ik taken en opdrachten zo snel mogelijk af krijg.