Extern Coördinator

Extern Coördinator

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 


De meeste van jullie weten wel wie ik ben, maar voor degene die nog niet zo bekend zijn met mij hierbij even een korte introductie: Ik ben Rene Cöp, 24 jaar en tweedejaars student Industrieel product ontwerpen. Oorspronkelijk kom ik uit het pittoreske elf stedenstadje Dokkum.
Maar sinds twee jaar heb ik er toch voor gekozen om naar het buitenland te gaan verhuizen, en om een trotse inwoner van Groningen te mogen zijn.
In mijn vrije tijd ben ik sinds kort begonnen met ijshockey. Daarnaast ben ik gek op het verzamelen van Lp’s en het beluisteren hiervan. Hierdoor ben ik regelmatig te vinden bij de kringlopen in Groningen en op markten zoals Klein berlijn.
Dit jaar zal ik de nieuwe extern zijn voor S.V. Linkit en hoop ik hierbij veel ervaring op te doen in het leggen van relaties met bedrijven en het onderhouden hiervan, daarnaast zou ik graag ook meer tijd willen investeren in het uitbreiden van de website van S.V. Linkit.
Het afgelopen jaar, ben ik actief lid geweest in verschillende commissies en daarom vond ik het hoogtijd om nu de volgende stap te zetten en mij aan te sluiten bij het 16e bestuur der S.V. Linkit .


 

S.V. Linkit